tisdag 3 juli 2012

Sommaren är här, eller?

I dag har vi vart på öppna förskolan på bäcken! O vilket väder, ja hoppas att sommaren är här nu, eller?
Hur som helst så tänker ja i alla fall njuta o tillbringa all tid utomhus!

På bäcken träffade vi Fredrika, Albin o Sofie samt Emelie o Leo! Det var riktigt trevligt o måste göras om snart!

På tal om gammal vänskap, är det som gammal kärlek tro? Den rostar aldrig, eller? Visst man kan växa i från varandra o vara på olika ställen i livet men det är kul när man i slutändan kan hitta tillbaka till varandra! O det har ja o Emelie verkligen gjort vilket känns superkul! Vi har fortfarande mycket o prata om... Hehe ;)

Sen så har ja funderat mycket på en sak, förr kunde ja tänka o tycka saker om en person som ja i själva verket inte kände, ja gick bara på första intrycket! O det tänker ja ofta på nu, att inte döma innan ja känner honom/henne eller i alla fall innan ja har pratat med människan i fråga!

Ja tror att vi allmänt dömer människor som vi inte känner eller ens pratat med, o är vi tjejer värre än killarna på detta? Ja tror det! Det sägs ju att vi tjejer klär inte upp oss för killarna utan vi gör det för andra tjejer, det är ju helt sjukt egentligen!

Sen tycker ja att alla människor är värda en andra chans, alla gör vi misstag. O det försöker ja också ha med mig. Ja är tex inte samma människa som ja var för 10 år sedan, de flesta av oss utvecklas o ändrar lite på vår personlighet, vi får mer erfarenhet av olika saker beroende på vad vi går igenom i livet o det sättet sina spår både negativt o positivt!

Så gör som ja, bär med er detta när ni träffar en ny människa, en bekant eller en gammal vän! Då kanske livet kommer att ta en oväntad vändning ;)

Här kommer några bilder i från bäcken i förmiddags!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar