tisdag 19 juni 2012

Hissar o dissar!

I dag tänker ja göra som de på rix gör, Roger, Titti o Ola ni vet!
Ja tänker hissa o dissa!

Ja börjar med dissen! I dag vill ja dissa en grupp människor (som Roger brukar säga ;) ) som har svårt för att glädjas åt andras lycka! Ja är sådan som person att ja blir väldigt glad åt andras lycka! Varför inte liksom? Avundsjuka är det värsta ja vet o just avundsjuka är ju typiskt svenskt, tyvärr!

Nej, ja har enormt svårt för sådana människor som inte kan glädjas åt andra o dessa människor kommer att bli ensamma här i världen för vem vill vara vän med en sådan person? Dessutom är det bara de själva som förlorar på det!

Det ja vill hissa i dag är hårsalonger runt om i landet! Kan man känna sig fräschare än när man precis kommer i från sin hårfrisörska? Ja älskar den känslan, man känner sig snygg o fräsch o man luktar gott!
O ja tror att vi människor behöver ta hand om oss själva mer genom hårdvård, fotvård, fixa naglar, spa mm. För ja tror att vi mår mycket bättre då, o vi behöver det vi som stressar så i detta samhälle!
Ja ska i alla fall bli bättre på att unna mig sådana här saker för då mår ja bättre! O hälsan är ju något som vi ska ta till vara på, right?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar