lördag 26 maj 2012

Aspö!

Idag har vi haft en toppen dag!
På förmiddagen åkte ja ner till stan för att inhandla konfirmationspresent till min lillasyster som konfirmerar sig i morgon <3
Sen kom min pappa o hans fru hit o vi grillade ;)
Sen åkte vi till Skövde, först till Elins esplanad för att inhandla skor o keps till lillan men kom ut med två par skor till fisan, ett par gummistövlar till mig som ja ska ha i jobbet, leggings till lillan o ett par shorts till Adam o ingen keps ;)

Sen åkte vi till Aspö en liten bondgård i Skövde där man kan titta på djur o klättra i klätterställning o grilla korv! Men i dag valde vi att ta med oss fika för vi åt lunch ganska så sent! Det finns också ett gårdscafe' som var stängt på lördagar???!!!! Men vi hade ju med oss fika som tur var ;)

Å nu sover fisan o Adam o Bengt är ute o kör med trimmern o ja ska passa på o damma lite tänkte ja! Denna vecka har ju vart så fin o man har inte velat vara inne men nu behövs det verkligen städas lite!

Ha det gött o vi får alla hålla tummarna för att det fina vädret håller i sig! Det har väl talats om att det ska bli kallare nästa vecka :(

Glöm inte bort morsdag i morgon ;p

Här kommer några bilder i från Aspö i dag ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar