onsdag 30 maj 2012

Dagens tips!

I helgen var vi som sagt i Skövde o handlade bland annat skor till lillan!
O dagens tips är att handla barnskor på skopunkten! Du får ta 3 o betala för 2 eller köpa 2 o få det billigaste paret för halva priset! Det är ett riktigt fynd vill ja påstå!

Sen kanske det inte är världens bästa kvalité, men hur länge kan en 1 åring ha dessa skor? Ja har i alla fall inte råd med ett par barnskor för 400 kr när ja kan köpa ett par på skopunkten för 179!

Så mitt råd är att handla framför allt barnskor på skopunkten!

På barnloppisar kan man också hitta riktiga fynd, ett par kängor till Adam hitta ja för 10 kr begagnade men han hade dom hela vintern!
Det är många som inte tycker om o handla begagnade kläder till sina barn men ja tycker det är toppen att kunna fynda regnkläder för 40 kr i stället för 400, overaller för 30-70 kr i stället för 400-600 kr!
Sen skulle ja aldrig köpa begagnade underkläder, där går min gräns!
Till Linda finns det massor fint, ser ut som oanvänt så varför inte köpa dessa kläder o spara hundralappar?

Sen så älskar ja bingos ekologiska kläder, så ja köper långt i från alla kläder begagnat, som inte ändrar form eller tappar färg!
Ja köpte en farfarströja till Adam för 1,5 år sedan som han fortfarande kan ha!
O då tycker ja att det är mer värt att handla i från blingo än på tex h&m där kläderna tappar formen efter första tvätten! Men ja handlar i från h&m också i bland så ja säger inte att man inte ska handla därifrån ;)
Det är upp till var o en ;)

Här kommer det bilder på lillans skor i från skopunkten, mina gummistövlar fick inte vara med ;)

Ha det gött!

1 kommentar:

Alexzandraek sa...

Håller med dig! Och när det gäller blingo, jag köpte ett par jeans för 1,5 år sedan som Sam använder fortfarande lika flitigt!! :-D

Skicka en kommentar